Een paar woorden over Don Schouten

Don Schouten is de CEO van DSH Security. Hij is het bedrijf gestart met als doel om u te helpen problemen op te lossen waar andere beveiligingsbedrijven niet uitkomen. Na jarenlang de persoonlijke beveiliger, tour en security manager te zijn geweest voor Andre Rieu, heeft hij gekozen voor het opzetten van een eigen beveiligingsbedrijf. Zo heeft hij voor advocatenkantoren in Nederland de persoonlijke beveiliging voor advocaten en hun gezinsleden verzorgd. Maar ook van diverse internationale beroemdheden.

Ook de evenementbeveiliging heeft Don in ruime mate verzorgd. Het zijn er simpelweg te veel evenementen om op te noemen, maar als je hem belt, dan praat hij je er graag over bij. Verder regelt hij de horecabeveiliging in de regio Zuid-Holland van een aantal uitgaansgelegenheden. Tot slot wordt hij regelmatig gevraag om speciale beveiligingssituaties te analyseren voor zowel profit als non-profit instellingen.

Naast de eindverantwoordelijkheid te hebben voor DSH Security, is Don een zeer ervaren docent in zowel de beveiligingskunde als de gevechtskunst.